ACTIE: Gratis koudschuim matras t.w.v. 239,- bij de aanschaf van een Lifetime bed!!

Veel gestelde vragen

                                       

 

Wat is de levertijd van een product?

Dit is per product verschillend. De meeste bedden zijn hand gemaakt en worden per bestelling speciaal voor de klant geproduceerd.
De levertijd voor deze bedden ligt tussen de 3-5 weken. Alle overige producten zijn meteen leverbaar. Dit duurt ongeveer 2-5 dagen. 

Hoe werkt de bedenktijd?

Je kunt altijd binnen 14 dagen na ontvangst producten aanmelden voor retour, vervolgens krijg je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen, je krijgt dan het factuurbedrag INCLUSIEF verzendkosten teruggestort binnen 14 dagen na melding retour. De verzendkosten van de klant terug naar droom stapelbed wordt niet vergoed. 
Het retour formulier kan worden aangevraagd via het contact formulier. 

Hebben jullie een showroom?

Wij werken vanuit een magazijn en hebben op dit moment geen showroom. Hier hebben wij voor gekozen zodat wij minder kosten en een betere prijs kunnen aanbieden aan jouw als klant. Hiernaast proberen wij onze producten zo goed mogelijk te presenteren en hebben wij duidelijke foto's en video's die het product goed beschrijven. Wil je meer weten of zien van een product, laat het ons weten. 

Kan ik een afspraak maken in het magazijn?

Het is mogelijk om een afspraak te maken in ons magazijn. Wij bieden je dan een heerlijk kop koffie aan en kunnen de collectie digitaal doornemen. 
Wij hebben verschillende bedden op voorraad en werken momenteel aan een showroom waar de kwaliteit van de bedden bekeken kan worden.

Hoe kom ik meer te weten over een bepaald product?

Als de beschrijving van een product niet volledig genoeg is kunt je altijd contact met ons opnemen via 085 - 303 43 11 of via email: info@droomstapelbed.nl.
Wij reageren binnen 24 uur op elke vraag. 

Is jullie website veilig en wat gebeurd er met mijn gegevens?

Wij gebruiken een SSL-verbinding. Daardoor worden alle gegevens die je aan ons doorgeeft versleuteld en kunnen ze door anderen niet ingezien worden.
Wij gaan zorgzaam om met deze gegevens. 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor producten boven de 40,- zijn gratis!
Dat betekend dat alle bedden gratis worden afgeleverd. 
De verzendkosten voor een product onder de 40,- bedraagt 4,95,-.

Bezorgen jullie ook in België?

Ja, wij bezorgen ook in België. 
Bij een grote bezorging wordt er eerst een lever afspraak gemaakt, zodat wij leveren op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. 

Kunnen de bedden ook worden gemonteerd?

Standaard worden de bedden en accessoires alleen geleverd maar het is mogelijk om de bedden door ons te laten monteren. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen. De prijs voor het monteren van een klein bed begint bij 250,-. Een boomhut bed kost gemiddeld 400,-.  

Kan ik een product afhalen in jullie magazijn?

Het is mogelijk om de Lifetime producten na bestelling af te halen in ons magazijn. Maak hiervoor gemakkelijk een afspraak via het contact formulier. 

In welke kleuren worden de bedden geleverd?

Bij elk product op de product pagina kun je onder het tabje KLEUREN bekijken welke opties er zijn.