ACTIE: Gratis koudschuim matras t.w.v. 239,- bij de aanschaf van een Lifetime bed!!

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten. Deze zijn gratis!

Omdat een aantal producten pas gemaakt worden als de bestelling is geplaatst, zal het product pas verzonden worden als de productie gereed is. Dit duurt ongeveer 3-5 weken. Dit wordt op de producten pagina aangegeven. Er wordt voor de levering altijd telefonisch een afspraak gemaakt.

Voor overige artikelen geldt: vandaag besteld = morgen in huis

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Postnl. Over het algemeen zal de aflevering tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.