ACTIE: Gratis koudschuim matras t.w.v. 239,- bij de aanschaf van een Lifetime bed!!

Retourneren

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je woning naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25-60,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@droomstapelbed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering op maatwerk

Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@droomstapelbed.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Klachten

Mocht het zo zijn dat je een klacht hebt, laat dit ons dan weten. Wij proberen continu te werken aan een zo goed mogelijke service. 
Wij reageren altijd binnen een dag op jouw bericht. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jouw te wijzigen.